• + 06-1450 8413
  • info@langhorstmedia.nl

Bedrijfsfilm laten maken

Bedrijfsfilm laten maken

Ben je op zoek naar een professioneel productiebedrijf dat in staat is om een verpletterende indruk achter te laten bij potentiële klanten? Langhorst Media verpakt de kracht van jouw bedrijf in een verrassende bedrijfsfilm.  

Werkwijze

Het maken van een boeiende bedrijfsfilm begint altijd met een goed gesprek, waarin het bedrijfsprofiel, persoonlijke drijfveren en inhoudelijke voorkeuren worden besproken. Opties zoals een presentator, presentatrice of een voice-over behoren tot de mogelijkheden. Een bedrijfsfilm krijgt pas vorm nadat alle persoonlijke voorkeuren in kaart zijn gebracht. Vervolgens gaan we aan de slag met het creëren van de juiste setting, een script en het inplannen van de opnamen.

Laat zien wie je bent!

Ben je ondernemer en wil je jouw klanten graag laten zien waar je voor staat en wat je te bieden hebt? Een goede bedrijfsfilm vertelt het verhaal van jouw bedrijf, op een pakkende en enthousiaste manier. Langhorst Media heeft veel ervaring met het maken van bedrijfsfilms voor het midden- en kleinbedrijf. Met een audiovisuele productie trek je de aandacht en laat je tevens een onuitwisbare indruk achter.

Doeleinden

Volg Langhorst Media op Social Media!

Maak indruk met een boeiende bedrijfsfilm op social media zoals Facebook, Twitter en Instagram.

Het kant en klare product kan vervolgens op diverse manieren worden ingezet. Denk bijvoorbeeld aan een bedrijfspresentatie waarin een korte video verwerkt wordt. In ons digitale tijdperk kan een bedrijfsfilm ook via allerlei online kanalen worden verspreid. Websites bieden veel opties voor het gebruik van video’s en ook op social media als Facebook of Twitter kun je met een bedrijfsfilm makkelijk een groot publiek bereiken. Daarnaast is een beursstand ook zeer geschikt voor het vertonen van een bedrijfsfilm. Potentiele klanten krijgen zo binnen enkele minuten een goede indruk van het bedrijf.

Bedrijfsfilm

Kortom, een bedrijfsfilm laten maken en vervolgens creatief uitrollen heeft dus veel voordelen. Indien gewenst geeft Langhorst Media advies op maat voor het beste resultaat!

Voorbeelden van recente bedrijfsfilms van Langhorst Media vind je hier. Benieuwd wat Langhorst Media voor jouw kan betekenen? Vul het contactformulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie.