• + 06-1450 8413
  • info@langhorstmedia.nl

Eventvideo

Eventvideo

Met een Eventvideo laat je in een keer zien hoe je evenement is geweest. Hiermee geef je niet alleen bezoekers de kans om op een later moment nog eens na te genieten, iedereen die het evenement heeft gemist krijgt ook een goede indruk van de sfeer en de locatie.

Promotie

Wat was er allemaal te doen? Wat vonden de bezoekers ervan? En hoe zag het eruit? Een Eventvideo kan niet alleen gelden als een mooie terugblik op een evenement, het kan ook gebruikt worden bij een aankondiging voor een nieuw evenement. Bijvoorbeeld ter promotie van open dagen, beurzen of nieuwe bedrijfsbijeenkomsten.

Vakwerk

Als cameraman bij onder andere RTV Oost heeft Ronny Langhorst jarenlange ervaring met het registreren van grote en kleine evenementen in de regio Overijssel. Zo legde hij onder andere de huldiging van FC Twente vast in 2010, diverse keren de marathon van Zwolle en de Hanzedagen in Kampen. Ook binnen de sportwereld heeft hij landelijk diverse grote wedstrijden vastgelegd, waaronder voetbalwedstrijden in Eredivisie en de Jupiler League.

Eventvideo

Voorbeelden van recente Eventvideo’s van Langhorst Media bekijk je hier. Benieuwd wat Langhorst Media voor jouw kan betekenen? Vul het contactformulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie.

Gerard van Hal 70 jaar

Je komt ze nog weinig tegen. Nederlandse ondernemers die het hebben gemaakt en dat durven te tonen. Transportondernemer Gerard van Hal is zo iemand. Van Hal vergaarde een vermogen van meer dan €25 miljoen en ging op zijn vijftigste met pensioen. ‘Als je genoeg hebt, stop je met werken. Ik doe nu vooral leuke dingen. Want ja, in de hemel hebben ze vast geen pinautomaten’, vertelt de opgeruimde Twentenaar vanuit Thailand aan Quote.

Onder leuk leven verstaat Van Hal o.a. fuifjes organiseren. Hij vierde zijn 70ste verjaardag afgelopen vrijdag en deed dat op geheel eigen wijze. Geen geforceerd kringgesprek met een bakje chips, een selderijdip en een kratje alcoholvrij bier. Nee, Gerard pakt de zaken anders aan. 130 vrienden van Van Hal vlogen in naar Thailand alwaar het hele gezelschap onderdak kreeg in het Sofitel Bangkok Sukhumvit – vanzelfsprekend 5 sterren – Hotel.

Maar wat is een feestje zonder muziek? Niets natuurlijk. Daarom vloog hij ook nog eens meer dan 20 man van de Apollo BigBand uit Goor, Belle Perez, Jake Reese (Jaap Reesema), André Hazes jr., Romy Monteiro, Ger Vos, Kim Kötter en vele anderen met businessclass in om een halfuurtje of minder te zingen. Kortom, het werd een dolle boel. En zoals ze bij de NOS zouden zeggen: ‘Hier volgt de ruime samenvatting.’  (tekst: Quote)