• + 06-1450 8413
  • info@langhorstmedia.nl

Portfolio

Portfolio

Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van recente bedrijfsfilms, onder meer voor Gert de Olde Schoenen, Boertie Optiek, het World Trade Center Twente en Hogeschool Saxion. Zoals hieronder te zien is heeft Langhorst Media veel ervaring met het maken van bedrijfsfilms voor ondernemers in de regio Overijssel.

Ben je als ondernemer opzoek naar een manier om kort en krachtig te laten zien waar jouw bedrijf voor staat? Een bedrijfsfilm van Langhorst Media laat gegarandeerd een onuitwisbare indruk achter.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op! 

Autobedrijf Zuithof

In de nieuwe Subaru XV gaan kracht en bekroonde veiligheid samen. Ontdek het zelf bij autobedrijf Zuithof in Bornerbroek

Caseware Open

Workflow, dataflow, mindflow: al deze begrippen kwamen samen tijdens de CaseWare Open 2017, met de toepasselijke titel “Enter the flow”. Aan de waterkant in Maarssen ontving CaseWare Nederland honderden relaties op haar jaarlijkse evenement. Gasten lieten zich bijpraten over de nieuwste ontwikkelingen rond de software van CaseWare Nederland en in hun vakgebied. Langhorst Media maakte een sfeerimpressie van het bedrijfsevent, dat nadien is geplaatst op de website van deze klant.

“Mocht u nog even de sfeer van deze editie willen terughalen, of was u er niet en wilt u zien wie en wat u hebt gemist, bekijk dan de video en dompel u nog even onder.”

World Trade Center Twente

Het World Trade Center Twente en VNO-NCW Midden organiseerden in maart een Industriedag Duitsland. Deze dag was toegankelijk voor eindverantwoordelijken in de maakindustrie, sectoren HTSM, medische technologie, automotive, energie & milieutechnologie, 3D-Printing en andere geïnteresseerden in de industriële sector. De deelnemers bestonden uit Duitse en Nederlandse ondernemers. Langhorst Media legde deze dag vast voor WTC Twente vast in onderstaande video.

Camping De Noetselerberg

Saxion Parttime School