Zakelijk

Laat zien wie u bent!

Er zijn veel verschillende manieren om uw bedrijf of uw product te presenteren. Wellicht heeft u hier al diverse mogelijkheden voor gevonden in de vorm van adverteren, deelname aan vakbeurzen, uitgebreide folder etc. Maar heeft u wel eens gedacht aan een bedrijfsfilm?

Informatie en communicatie spelen een steeds grotere rol in dit haastige tijdperk. Het is moeilijk om uw doelgroep te bereiken in de massa. Langhorst Media laat u graag zien hoe u boven het maaiveld uit kunt steken. Laat zien wie u bent en wat u doet in een eigen bedrijfsfilm!

Bewegende beelden in uw beursstand.

Een bedrijfsfilm is een verrijking van uw presentatie. Waar en op welke manier dan ook! Wat dacht u bijvoorbeeld van een videopresentatie in uw beursstand? Bewegende beelden trekken de aandacht van de beursbezoeker, u kunt als geen ander laten zien wie u bent, welk product u maakt en wat de toepassingen zijn voor uw doelgroep. Natuurlijk is een bedrijfsfilm uitermate geschikt bij een opening, jubileum, feest, bedrijfsbezoek, informatie voor sollicitanten etc. 

In overleg met u maakt Langhorst Media een bedrijfsfilm op maat. Of u nu productfilm wenst of een uitgebreide voorlichtingsfilm. Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak!

 

Referenties 

AV van A tot Z 

Freelance cameraman